Γάμος το φθινόπωρο

Βρισκόμαστε ήδη στο φθινόπωρο στην αγαπημένη μου εποχή, ίσως επειδή γεννήθηκα και φθινόπωρο, είμαι και στο ζώδιο του ζυγού. Και γιατί όχι η καλύτερη εποχή να γιορτάσετε το γάμο σας σε κάποιο κτήμα πάνω στο βουνό συνδυάζοντας τα χρώματα του γάμου σας με αυτά της φύσης, όπως το καφέ σοκολατί, χρώματα του χαλκού και ιβουάρ; ή ακόμα αποχρώσεις του πορτοκαλί, με χρυσαφιά και κλασσικό ιβουάρ; ένας συνδυασμός κομψότητας με εξωτικές πινελιές. Η ακόμα καφέ σοκολατί με αποχρώσεις κίτρινου; Τα λουλούδια που προτείνονται είναι φρέσκες ντάλιες, σκούρα τριαντάφυλλα, ηλίανθοι και κάλες. 
Αν σκέφτεστε τη δεξίωσή σας σε εξωτερικό χώρο φροντίστε τους καλεσμένους σας. Νοικιάστε μανιτάρια ( θερμάστρες γκαζιού) αρκετά, ώστε να μη δυσανασχετήσουν και τους αναγκάσετε να αποχωρήσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο!! ή φροντίστε στην είσοδο να έχετε εσάρπες για τις κυρίες ή αν αυτό σας φαίνεται πολυέξοδο,  τουλάχιστον ενημερώστε ότι η δεξίωση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο ώστε να έρθουν προετοιμασμένοι. 
Αν αντιθέτως γίνει σε κλειστή αίθουσα η δεξίωση, φροντίστε να φέρετε τη φύση μέσα στο χώρο, τοποθετώντας στα τραπέζια φυσικά κλαδιά, πράσινα φυτά ακόμα και μικρά δεντράκια. Φροντίστε το φωτισμό της αίθουσας, ξεκινήστε με τα χρώματα του δειλινού και συνεχίστε με χρώματα μωβ όσο βραδιάζει. Στολίστε το χώρο με κρύσταλλα, vintage κηροπήγια και πολλά πολλά κεριά για περισσότερο ρομαντική ατμόσφαιρα. 





http://weddingnouveau.com/2010/08/wedding-inspiration-board-99-autumn-dreams/

Comments

Popular Posts