Τί ονειρεύεται κάθε γυναίκα;

Το γάμο της. Ακόμα και εσείς  που δηλώνετε ότι θέλετε να κάνετε καριέρα ή  δηλώνετε ότι στον ορίζοντά σας δεν υπάρχει προοπτική γάμου ή ότι σας αρέσει να ζείτε τη ζωή σας και να παραμείνετε αδέσμευτες,  όλες καταβάθος σκέφτεστε το γάμο.
Σκοπός όμως του συγκεκριμένου post δεν είναι να αναλύσω γιατί ο γάμος είναι το όνειρο κάθε γυναίκας από τότε που ήταν ακόμα πιτσιρίκα, σκοπός μου είναι ότι η έναρξη της νέας χρονιάς "επείγει" στο σχεδιασμό γάμου για εκείνες που πρόκειται να παντρευτούν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010 φυσικά.

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, είναι μοναδική και γι αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση η κάθε μία ξεχωριστά όσον αφορά στην προετοιμασία του γάμου της. Ποιά θα είναι τα άτομα που θα τη βοηθήσουν, ποιοί οι συνεργάτες - προμηθευτές της ; Θα προσέξουν όσο χρειάζεται τις ανάγκες της; θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να είναι η μέρα που τόσο πολύ ονειρεύεται όπως την ονειρεύεται;
Επειδή είναι πιθανό πολλά πράγματα να σας μπερδέψουν, προσπαθήστε ν'ακολουθήσετε μερικές συμβουλές σε ότι αφορά στις επιλογές σας.
Επιλέξτε :
1) "συνεργάτη" που σας ακούει. Ακούει τί θέλετε εσείς, τί σκέφτεστε εσείς και όχι τί θεωρεί αυτός/η καλό να σας επιβάλλει. Αν δεν έχει χρόνο να σας ακούει είτε τηλεφωνικά είτε σε προσωπική σας συνάντηση γιατί πάντα είναι πολύ απασχολημένος/η , μην επιμένετε να συνεργαστείτε μαζί του ακόμα κι αν σας τον/την έχει συστήσει η φίλη σας. Δε χρειάζεστε πρόσθετο πονοκέφαλο που πρόκειται μάλιστα να πληρώσετε.
2) επιλέξτε "συνεργάτη" που θα σας κάνει πρακτικές προτάσεις. Ενας επαγγελματίας καταλαβαίνει αμέσως, ακόμα κι αν δεν το ομολογήσετε, τί περίπου είστε σε θέση να δαπανήσετε για το γάμο σας και να αποτρέψει δυσάρεστες και αγχώδεις καταστάσεις.
3) επιλέξτε κάποιον που είναι τίμιος/α - ειλικρινής απέναντί σας και θα σας ενημερώσει για το τί μπορεί και τί δεν μπορεί να κάνει για εσάς. Μην εμπιστεύεστε κάποιον που σας υπόσχεται το φεγγάρι και σας κάνει να αναρωτιέστε πώς θα τα καταφέρει στην πραγματικότητα, είναι καιρός να απομακρυνθείτε, και τέλος
4) επιλέξτε κάποιον/α που συμπαθείτε, κάποιον/α που το έντστικτό σας σας λέει ότι πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Comments

Popular Posts