Ανθρώπινη ύπαρξη- Killing me softly

Είπα να ξεκινήσω την καινούργια χρονιά, κοντεύει να τελειώσει ο Ιανουάριος αλλά τέλος πάντων, με κάποιους "κανόνες" που μου θύμισαν τί σημαίνει ανθρώπινη ύπαρξη. Ετσι για να ξεκινήσουμε όμορφα, να θυμόμαστε και να μη ξεχνάμε,  την καινούργια χρονιά!!!


  • Εχουμε  ένα σώμα που μπορεί να το χαιρόμαστε ή να το μισούμε, όμως με αυτό θα ζήσουμε. 
  • Αντλούμε διδάγματα από ένα ανεπίσημο σχολείο που ονομάζεται ζωή.
  • Δεν υπάρχουν λάθη, μόνο μαθήματα. Η ανάπτυξη είναι μια διαδικασία δοκιμής, λάθους και πειραματισμών. Τα λανθασμένα πειράματα είναι η διαδικασία της προόδου μας ώστε να μάθουμε να δουλεύουμε τα λάθη μας το δυνατόν καλύτερα.
  • Τα μαθήματα επαναλαμβάνονται μέχρι να τα μάθουμε, να τα κάνουμε κτήμα μας και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στο επόμενο.
  • Τα μαθήματα δεν τελειώνουν. Δεν υπάρχει κομάτι της ζωής μας που δεν εμπεριέχει μαθήματα. Όσο είμαστε "ζωντανοί" αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούμε να διδασκόμαστε.
  • Οι άλλοι άνθρωποι είναι η αντανάκλαση του εαυτού μας. Δεν μπορεί να αγαπάμε ή να μισούμε κάτι σε τρίτο πρόσωπο παρά μόνο αν αντανακλά σ' εμάς κάτι που αγαπάμε ή μισούμε.
  • Το τί θα κάνουμε στη ζωή μας εξαρτάται από εμάς και μόνο. Εχουμε όλα τα εφόδια και όλα τα εργαλεια γι αυτό. Το πώς θα τα αξιοποιήσουμε είναι δική μας ευθύνη.
  • Οι απαντήσεις  για όλα τα ερωτήματα της ζωής βρίσκονται μέσα μας,  Το μόνο που χρειάζεται  είναι να τα δούμε, να τ' ακούσουμε και να τα εμπιστευτούμε.



Στην πορεία θα τα ξεχάσουμε όλα!!!  ( The rules for being human by Cherie Carter-Scott)




Το παραπάνω βίντεο είναι χαρισμένο σε όλες τις γυναίκες.. κυρίως, με την προτροπή ν' αγαπάτε πολύ πολύ τον εαυτό σας!

Comments

Konstantina ~ this video was a treat to watch and so very serious and true. I'm passing your link along to one of my good other blogging friends (fashion-isha.com) that just yesterday posted on a similar theme ~ body perception of women, as I know she'd enjoy seeing it. Thank you for stopping by Ooh La Frou Frou and leaving your sweet words, Konstantina. Have a wonderful week~ ~ XO

Sandy at Ooh La Frou Frou
http://oohlafroufrou.blogspot.com
Thank you Sandy for stopping by, I saw Fashion-isha.com, is the kind of blogs I like, I hope she is gonna like mine too!

Popular Posts