Πρόταση γάμου ... στην εκλεκτή σας!

Αν και τον τελευταίο καιρό δεν είναι σπάνιες και οι προτάσεις γάμου από γυναίκες αλλά ας μείνουμε παραδοσιακοί. Ισως η δυσκολότερη, η πιο αμήχανη στιγμή στη ζωή ενός άντρα. Αν κάποιοι δε θέλουν να το παραδεχτούν είναι καθαρά από εγωϊσμό, παιδιάστικο κιόλας. Παρόλο που ξέρουν ότι 100% η απάντηση θα είναι θετική, αλλά αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Εχουν γραφτεί διάφορα αλλά ίσως μπορέσω να προσθέσω κάτι νέο.

1. Αν είστε τύποι camping( είναι ευκαιρία λόγω καλοκαιριού έχετε χρόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να το ξανασκεφτείτε) προμηθευτείτε μαξιλάρια, κουβέρτες φτιάξτε ένα ειδυλιακό ethnic χώρο και την ώρα που της σερβίρετε κρασί περάστε το δαχτυλίδι στο λαιμό του μπουκαλιού και πέστε το, προτείνετέ το." θα με παντρευτείς; " δύσκολο; καθόλου πιστεύω. Αν τώρα κάποιοι δε θέλουν να το προτείνουν με κρασί κάντε το με παϊδάκια που θα έχετε ψήσει με τα χεράκια σας, αλλά χαλάει όλος ο ρομαντισμός, σωστά;

2. Την ώρα που είστε για ψώνια στην αγορά. Περάστε "τυχαία" από ένα κοσμηματοπωλείο ή πλανόδιο κατασκευαστή κοσμημάτων (υπάρχουν αρκετοί στην πλ. Αριστοτέλους) και αγοράστε της ένα δαχτυλίδι. Σημασία έχει η πρόταση αυτή καθαυτή και όχι το κόστος του δαχτυλιδιού.

3. Κάντε κάτι που μισείτε αλλά ξέρετε ότι της αρέσει. Να παρακολουθήσετε μια βραδυά μπαλέτου ας πούμε ή μια rock συναυλία. Στο τέλος της παράστασης - συναυλίας είναι η καταλληλότερη στιγμή για την πρόταση. Θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτό που κάνετε και θα είναι όλο γλύκα.

4. Συνηθισμένο αλλά πιασάρικο. Πάτε μόνοι σας μια εκδρομή Σαββατοκύριακο. Μη πάρετε όλα τα φιλαράκια σας και χαλάστε τη στιγμή, μόνοι σας και μάλιστα κάπου ήσυχα. Δε μπορεί κάπου θα πάτε για φαγητό έστω για ένα σάντουιτς... πέστε το λοιπόν μη περιμένετε άλλα 10 χρόνια θα είναι πολύ αργά.

5. Πάτε για picnic ακόμα και στο πάρκο της γειτονικάς σας. Με την προϋπόθεση ότι θα έχετε κάνει μια σχετική προετοιμασία. Λίγο κρασί, κράκερς ή αυτοσχεδιάστε, κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα.

Ανεξάρτητα αν σχεδιάζετε αυτή τη στιγμή από καιρό, δεν παύει να είναι πολύ ιδιαίτερη και το σπουδαιότερο απ' όλα είναι να νιώθετε ότι είστε έτοιμος να δεσμευτείτε, αλλιώς μη την κάνετε καθόλου.

Comments

Popular Posts