Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το γάμο σας

Η μεθεόρτια περίοδος,  είναι η πλέον κατάλληλη για έξυπνες αγορές, όπως αυτές των χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Είναι η πλέον "εκμεταλεύσιμη"  περίοδος για να προμηθευτείτε τη διακόσμηση του γάμου σας. Παρακάτω σας προτείνω ιδέες που μπορείτε να υλοποιήσετε ιδιαίτερα στην περίπτωση που θέλετε να βάλετε λίγο το χεράκι σας.... Πώς ; διαβάστε τα παρακάτω.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια : Στολίζουν πανέμορφα το γαμήλιο μπουφέ, το τραπέζι υποδοχής, τυλίγοντάς τα σε τούλι ή οργάντζα. Διακοσμούν την πίστα χορού και όσο για τα τραπέζια της δεξίωσής σας, βρείτε λαμπάκια με μπαταρίες σε διαφορετικές αποχρώσεις μπλέ, πράσινες, κόκκινες, για ευκολότερη χρήση.

Χριστουγεννιάτιες μπάλες : Ακόμα κι αν δεν κάνετε το γάμο σας στη περίοδο των εορτών, οι χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διαφορετικούς χρωματισμούς μπορούν να στολίσουν τα βάζο των τραπεζιών ή σε συνδυασμό με κεριά για πρόσθετη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Κεριά : Καντηλέρια κρυστάλλινα, ξύλινα, μεταλικά ή σκέτα σε μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε σε καλές τιμές και θα καλύψουν τη διακόσμηση του γάμου σας,  ανεξάρτητα εποχής.

Κορδέλες, υφάσματα : Κορδέλες σατέν, γκρό, οργάντζα, βελούδο για καλαθάκια, τραπέζια, για τα παρανυφάκια σας,  σε πολλούς χρωματισμούς και μεγέθη και υφάσματα για να φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες.

Πιατέλες : γυάλινες, καθρέφτες, μπαμπού, ξύλινες σε διαφορετικά μεγέθη.

Δώρα : Για τους κουμπάρους , τους γονείς σας τό σύντροφό σας, που θα τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές.

Comments

Popular Posts