Λίστα καλεσμένων Νο2

Οταν ο σύντροφός σας,  σας έκανε την πρόταση γάμου θέλατε να το πείτε σε όλους, φίλους, γείτονες, συγγενείς. γνωστούς, συναδέλφους. Τώρα όμως που έφτασε η στιγμή να κάνετε το γάμο σας το να καλέσετε χιλιάδες άτομα θα σας κοστίσει, γι αυτό πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. 
Μοιραστείτε το αρχικά με δικούς σας ανθρώπους, οικογένεια και πολύ καλούς φίλους. Αν πάνω στην παρόρμησή σας ενημερώστε τους πάντες τότε θα είναι δύσκολο να τους αποφύγετε όταν θα φτάσει η στιγμή να φτιάξτε τη λίστα των καλεσμένων σας. 


Οταν υπάρχουν άτομα εκτός πόλης αναλογιστείτε αν θα τα καταφέρουν να έρθουν, αν δεν θα προβληματιστούν οικονομικά να μετακινηθούν και μετά αποφασίστε αν θα τους συμπεριλάβετε στη λίστα σας ή όχι. 


Χρειάζεστε παιδιά στο γάμο σας;  ναι είναι όμορφες παρουσίες αλλά πολλές φορές δυσκολεύουν καταστάσεις. γκρινιάζουν, νυστάζουν και αναγκάζουν τους γονείς τους να φύγουν γρηγορότερα από όσο υπολόγιζαν. 


Πράγματι έχετε φίλους από το πανεπιστήμιο, το στρατό αλλά ζούν σε άλλη πόλη, είναι απαραίτητο να τους καλέσετε; 


Οσο για τους συναδέλφους από τη δουλειά σας, κάντε την εξής ερώτηση στον εαυτό σας. Βγαίνετε έξω μαζί τους, έχετε φιλικές σχέσεις μαζί τους; αν η απάντηση είναι όχι μη μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε αν θα τους καλέσετε. Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι. 


Συμπεριλάβετε στη λίστα καλεσμένων σας αυτούς που πραγματικά θέλετε να έχετε κοντά σας τη μέρα του γάμου σας. Τους υπόλοιπους μπορείτε να τους δώσετε ή να τους στείλετε τη μπομπονιέρα του γάμου σας. 

Comments

Popular Posts