Γάμος το φθινόπωρο Νο2

Υφάσματα: ξεκολήστε από τα άσπρα λινά τραπεζομάντηλα που όλοι έχουν στα τραπέζια δεξίωσης. Το κόστος δεν είναι μεγάλο αν σκεφτείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε ύφασμα με το μέτρο και να τα ράψετε στις διαστάσεις των τραπεζιών που θα χρησιμοποιήσετε. Ισως η μητέρα σας ή κάποια συγγενή σας είναι διατεθιμένη να βοηθήσει. Διαλέξτε υφάσματα στα χρώματα που επιθυμείτε και θα συνθέσουν τόσο διαφορετικά τη διακόσμησή σας. Οργάντζες, ταφτάδες, βελούδο ή κάτι πολύ απλούστερο αν ο προϋπολογισμός σας δεν το επιτρέπει. Κάτι από αυτά θα χρησιμοποιηθεί και αργότερα να είστε σίγουρες. 
Αν η παραπάνω πρόταση σας φαίνεται ακριβή, διατηρήστε τα λευκά τραπεζομάντηλα αλλά φτιάξτε εσείς τα runner που θα χρησιμοποιηθούν στα υφάσματα που αναφέραμε. 


Φρούτα : φροντίστε οι συνθέσεις των λουλουδιών να περιλαμβάνουν φρούτα εποχής. Σταφύλια κόκκινα ή άσπρα, σύκα, μήλα, λεμόνια, lime ή ότι άλλο προτιμάτε. Συμβουλευτείτε τον/την ανθοπώλη σας αυτοί ξέρουν. 


Μεταλλικά αντικείμενα : είναι κλασσικά και κομψά, σε τόνους χρυσούς ή μπρονζέ ή στο χρώμα του χαλκού. Κηροπήγια με κεριά για να δώσουν περισσότερη λάμψη στην ατμόσφαιρα, βάζο με φθινοπωρινά βαμμένα φύλλα που θα στολίσουν και τα τραπέζια σας. Μη παραλήψετε το τραπέζι της υποδοχής είναι η πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σας. 


Γυάλινα βάζο, μπώλ γυάλινα μεγάλα με κεριά σε χρώματα του ροδιού, σκούρα όπως το σταφύλι για λίγο "δραματικό" στύλ.


Φωτισμός : Παίζει πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο της δεξίωσης. Χρησιμοποιήστε led που είναι πιο οικονομικά σε διάφορους χρωματισμούς θα αλλάξει όλο το ύφος του χώρου. Φροντίστε να "παίζετε" πάντα στους ίδιους συνδυασμούς χρωμάτων. Ξεκινήστε την υποδοχή με χρώματα της δύσης, βαθύ πορτοκαλί, χρυσαφί, ροζ, μώβ στο ταβάνι και στους τοίχους την ώρα του δείπνου. Απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία αν δεν διαθέτει ο χώρος τον κατάλληλο φωτισμό. 
Χρειάζεστε ακόμα περισσότερες προτάσεις ; επικοινωνήστε μαζί μου θα χαρώ να σας προτείνω οτιδήποτε είναι ανάλογο με τις ανάγκες σας. 

Comments

Popular Posts