Μια όμορφη ιστορία αγάπης

Στο γάμο της Σούζυ και του Μπομπ έβρεχε κι έβρεχε κι εβρεχε. Στην πραγματικότητα ήταν καταιγίδα πλημμύρισαν οι δρόμοι. Ηξεραν ότι οι καλεσμένοι τους θα δυσκολευτούν να παραστούν στο γάμο. Τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα από τον DJ,  τον caterer, το φωτογράφο ήταν για να τους ενημερώσουν ότι θα ήταν θαύμα αν μπορούσαν να φτάσουν στο χώρο που γινόταν ο γάμος. Παρόλαυτά η Σούζυ και ο Μπομπ αποφάσισαν να προχωρήσουν και να γίνει ο γάμος τους. 

Οι 30 τελικά καλεσμένοι μαζί με το γαμπρό περίμεναν πάνω από δύο ώρες τη Σούζυ να φτάσει στην εκκλησία. Οταν τελικά έφτασε και την ώρα που έβγαινε από τη Limo ένα ποδηλάτης που περνούσε πιτσίλισε με λάσπη το νυφικό της. Ηταν αδύνατον εκείνη την ώρα να γίνει η παραμικρή προσπάθεια για να καθαριστεί το νυφικό. Η wedding planner της πρότεινε να κάνουν μια προσπάθεια στην τουαλέτα του bistro δίπλα στην εκκλησία. Η Σούζυ έπιασε τα χέρια της και της είπε συγκινημένη : "περίμενα τρία χρόνια να παντρευτώ αυτόν τον άντρα δεν πρόκειται να περιμένω λεπτό παραπάνω"

Η Σούζυ προχώρησε προς την εκκλησία και φώναξε στον πατέρα της να πάει να την παραλάβει. Ολοι γύρισαν και την κοίταξαν. Η Σούζυ συνοδευόμενη από τον πατέρα της έφτασε στην είσοδο της εκκλησίας και βλέποντας τους 30 καλεσμένους της δάκρυσε από χαρά που τα κατάφεραν να φτάσουν και να την περιμένουν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Εφτασε στο σημείο που την περίμενε ο μέλλον σύζυγός της και φώναξε" είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου" .
Αυτή η νύφη είχε καταλάβει ότι ο γάμος της δεν ήταν ο φωτογράφος, ο DJ, ο caterer, η wedding planner που θα την εμπόδιζαν να τον πραγματοποιήσει. Της αρκούσε που ήταν με ανθρώπους που ήρθαν να τιμήσουν τη στιγμή της ένωσής της με τον άνθρωπο που αγαπάει.

Εύχομαι να μεταφέρετε αυτό το μήνυμα για να έχετε ένα γάμο που εσείς και οι καλεσμένοι σας δε θα ξεχάσουν ποτέ. 

Comments

Popular Posts