Ποιός τύπος νύφης είστε;

Tips που θα σας βοηθήσουν ν'αποφασίσετε το στύλ του γάμου σας αλλά και τού νυφικού σας.

Η παραδοσιακή : Είστε υπεράνω μόδας. Εχετε αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται και στο ντύσιμό σας. Παραδοσιακές υπήρξαν η Grace Kelly και η Jacqueline Kennedy πάντα κομψές όπως εσείς. Στην πραγματικότητα ο εαυτός σας, μοναδικός. Εχετε sex appeal και φυσική χάρη και ομορφιά. Το νυφικό σας θα είναι αξιοπρεπές και διακριτικό. Λεπτές δαντέλες, διακριτικό κέντημα, κουμπιά υφασμάτινα. Το παραδοσιακό νυφικό είναι πάντα διαχρονικό.
Η μοντέρνα : Σας διακρίνει η τόλμη. Σχήματα και εικόνες που διαρκώς μεταβάλλονται ανάλογα με τις προσταγές της μόδας. Κάποιες φορές αυστηρές και άλλες υπερβολικές. Το νυφικό είναι σίγουρα κάποιου επώνυμου σχεδιαστή, μεγάλη σημασία στο Brand Name, και τολμάτε να δοκιμάσετε και ακρότητες.
Η αισθησιακή : Βρίσκετε ευχαρίστηση παντού. Η άνεση και η ευκολία έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κυριαρχεί η πολυτέλεια και ο αισθησιασμός. Νυφικά με αραχνούφαντα πέπλα, μεταξωτά υφάσματα, τούλι και ίσως μια Pashmina  το τέλειο αξεσουάρ. Το νυφικό είναι ο τελικός φόρος τιμής  στον τρόπο ζωής σας.
Η ατομικίστρια : Ο ευατός σας είναι πάνω από όλα. Ανάγκη η προσωπική σας έκφραση. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των γυναικών που προτιμούν το άσπρο νυφικό η δική σας επιλογή είναι κάτι εντελώς απροσδόκητο σε χρωματισμό ή σχεδιασμό. Ο γάμος σας είναι η στιγμή της απόλυτης ανάδειξής σας
Η ρομαντική: Το πάθος σας ακολουθεί παντού. Η ζωή για εσάς είναι μια μεγάλη περιπέτεια και η φαντασία είναι πραγματικότητα. Η αγάπη σας για το ωραίο σας οδηγεί στην επιλογή ενός εύθραστου και γοητευτικού νυφικού. Αιθέρια κυματιστά υφάσματα, φουσκωτά μανίκια, δαντέλες, τίποτα δε θυσιάζει το στύλ Scarlet O'Hara.
Minimalist : Το moto  σας είναι όσο λιγότερο τόσο καλύτερο. Είστε σίγουρες για τον εαυτό σας δε χρειάζεστε τίποτα παραπάνω. Προτιμήσεις σας : Απλοί σχεδιασμοί, καθαρές γραμμές.



Comments

Popular Posts